Trender I Uformelle Sko: Nike Dunk SB

Posted by admin 12. Apr 2019 0 Comment(s)

Trender I Uformelle Sko: Nike Dunk SB

 

Nike SB er en profesjonell Skate Boarding-serie av Nike. Det fulle navnet på SB er Skate Boarding, som er Skate Boarding.

 

Nike SBs frontlinje er hovedsakelig konsentrert i Nike Dunk SB og Nike TENNIS SB. Dunk SB, som navnet antyder, har den klassiske Dunk-blodlinjen, men da Nike forvandlet den til SB, ble det lagt til en kjøligere teknikk, hovedsakelig for å tykke tungen og legge til Zoom luftpute. Fordi Skate Boarding er øvelsen som bruker fotoverflaten så langt. Derfor, i tillegg til lett å sette på og ta av, gir den tykkede tungen beskyttelse. Legge til luftluftsputen i Zoom er hovedsakelig å vurdere effekten av X-bevegelsen på landingen, for å gi alle Nike SB bedre beskyttelse.

Unisex Nike Dunk SB Lav Pro Iw 819674-002 Helt Svart Brun

Når det gjelder utseende og ytelse, brukes Dunk-serien som et eksempel.

 

Først er "Nike SB" -logoen sydd på SB skoens tunge, mens den vanlige Dunk-logoen på tungen er "Nike". I tillegg er logoen til "air FORCE I" "Nike air".

 

For det andre er det også tungen. Tykkelsen av tungen til SB-serien Dunk er vanligvis flere ganger den vanlige Dunk. Dette er for å beskytte skaterens ankeldesign. I Guangzhou ligger den tykke tungen fast utenfor buksene, men har blitt trenden. Slitestil:

 

Med hensyn til skosler bruker vanlig Dunk brede tekstillommer. SB bruker tykke snørebånd.

Menn Nike Dunk Low Sb

Tredje, se inne i innleggssolen. Den vanlige Dunk innersålen er trykt med "Nike" og swoosh-logoen. Dunk innersålen er trykt med "LE" -logoen på innersålen. Forskjellig fra de to første. Alle SB sko Innersålen er trykt med et fotografisk fotavtrykk. "Nike SB" er trykt på hælen på slitearmen. I tillegg er det to festede zoomlufter under innersiden av SB-skoen. Dette er selvsagt også behagelig. Kjønns- og sikkerhetshensyn

 

For det fjerde er det mer enn ti spor i den ytre bunnen av SB-skoen. Faktisk har andre Skate Boarding sko som DC og Timberland også slike spor. Denne designen er hovedsakelig for å hoppe når du hopper og bruker sålen til å løfte Skateboard. Hodet på hodet. Dunk av førsteårsversjonen har vanligvis ikke en slik groove.

 

Endelig vil den ytre siden av Dunk SB-hælen generelt ha et strikket logo som relaterer til skoenes identitet. Dette innebærer et dypere problem. Det vil si at hvert gatekort samarbeider med Nike for å starte SB-systemet.

Unisex Nike Sb Dunk Lav Rosa Box Rosa Svart

Det nye designet omklassifiserte Dunk, med en lav casual versjon av Dunk LOW og en høytliggende original design av Dunk HI. Det er en mer detaljert klassifisering når det gjelder funksjonalitet. Som den nederste originale designen, er Dunk plassert som en generell uformell sko. Dens utførelse er det vanligste materialet. Deretter brukes den vanlige Dunk-modifiserte versjonen av Dunk pro som en erstatning for den opprinnelige Dunk. Det er ingen endring i teknologi. Det er bare at smaken har endret designen av tungen og lagt til et par sko for å legge til en stor kamp. (BTW: Vi sier generelt at Dunk pro B er faktisk Dunk pro) er Dunk pro SB som lokaliserer low-end Skate Boarding industrien og high-end fritid. Han legger til ekstra tykk tunge til den vanlige prototypen Dunk, og legger til seg selv skoene. Skateboard-følelsen og komforten, som Dunk pro, har en ekstra sko. Det viktigste er å bytte innleggssolen inn i en Zoom air innersåle med et betydelig teknisk innhold. Støtdempereffekten er absolutt første klasse. Dette følger etter en forbedret versjon av Dunk pro premium i den vanlige versjonen av Dunk pro. Fra navnet kan det ses at det er et high-end produkt. Premium er plassert som et high-end fritidsmarked. Den opprinnelige hensikten var at premium-serien alle brukte den mest høykvalitets brune oljeskinndesignen, men definisjonen av premium-serien endret seg gradvis, men den var alltid representert. Den beste håndboken og beste materialer i Dunk-serien er superbegrensede utgaver.

Unisex Nike Sb Dunk Low Pro Gulf of Mexico

 

Leave a Comment