Super Pegasus - Beste Nike Zoom Pegasus Turbo

Posted by admin 18. Jun 2019 0 Comment(s)

Super Pegasus - Beste Nike Zoom Pegasus Turbo

 

I mai 2017 ble hele maratonbruken i det sensasjonelle fanget husket av mange løpere. Utfordreren Kip Jogs Nike Zoom Vaporfly Elite støvler ble også fokuset på søkelyset, progressiv ZoomX Midtsolen, ultra-lettvekt og overdrevet utvendig design tiltrekker løpene å prøve, men den høye prisen og det lille antallet er uoverkommelige.

Kvinner Nike Air Zoom Pegasus 35 Turbo 2.0 AJ4115-646 Alle Rosa Blå

Siden da har Zoom Vaporfly 4% løpesko møtt de spesielle behovene til spilleskoene, men mange løpere håper å ha en daglig treningsko som også bruker ZoomX mellomsåle-teknologi, fordi Zoom Vaporfly 4% pleier å ha det. Det er for sterkt å stå opp , og de fleste løpere trenger egentlig ikke en slik rask responshastighet. Det er i denne etterspørselen at de nye Nike Zoom Pegasus Turbo løpeskoene kom til å bli, midsolen til skoene. Uten karbonfiberplater legger karbonfiberplaten hardhet til å øke fremdriften, og hjelper løpere å "hoppe" fra bakken raskt, noe som resulterer i en rask og litt fastere følsomhet. Marathon-mester Kupogog sa også at løpesko med kullfiberbrettstøtte er det beste valget for kampdagen, men for daglig trening er dette svaret litt for fort. Nike ZoomX skum har ikke bare utmerket energi tilbakemelding, men møter også løperens jakten på komfortable føtter i daglig løpstrening.

 

Løperne som ofte deltar i konkurransen, er veldig kjent med lette løpesko. Uansett om det er den ultimate maratonsko eller den ultralette vekten i daglig trening, blir den ultratynne mellomsåle designet på samme måte, og mellomsålen til dette paret Zoom Pegasus Turbo Det er ikke spesielt tynt, men det er veldig lys. ZoomX skum er også Nikes letteste skummateriale til dags dato. Mennenees eneste US10 verftet veier omtrent 238 gram, mens kvinners eneste US8 gård veier bare 196 gram.

Unisex Nike Air Zoom Pegasus 35 TURBO AJ4114-100 Alle Hvit Grå

I tillegg til å være lys nok, er Zoom Pegasus Turbos pute også fremragende. Sammenlignet med andre Nike-skummaterialer, gir Nike ZoomX skum overlegen energi tilbakemelding og mer fleksibilitet. Hittil har bare Nike Zoom Vaporfly Elite, Nike Zoom Vaporfly 4% løpesko og de nye Nike Zoom Pegasus Turbo løpeskoene ZoomX mellomsåle teknologi, mens de to første er mer egnet til bruk i løpet av spillet, og Zoom Pegasus Turbo er mer egnet for daglig trening. bruk.

 

De viktigste tekniske punktene til Nike Zoom Pegasus Turbo løpesko inkluderer følgende: ZoomX mellomsåle, 10 mm foran og bakhøydeforskjell, øvre er laget av gjennomsiktig øvre og snørebåndene er sammenvevd med Flywire. Den lille vaffel på gummi ytre sula Den kakeformede løftet design forbedrer demping og gir flersidig grep.

Unisex Nike Air Zoom Pegasus 35 Turbo 2.0 AJ4114-060 Alle Beige Rød

Leave a Comment