Nike Air Max 95:En Klassiker Gjennom Ttider

Posted by admin 22. Jan 2019 0 Comment(s)

Nike Air Max 95:En Klassiker Gjennom Ttider

 

I motsetning til de tidligere parene av Air Max-serien løpesko, ser Air Max 95 akkurat som et treningsstudio i treningsstudioet i et år, og liker å ri Harleys muskelmann, vill, men ikke forsiktig. Som designeren Sergio Lozano førte laget til å lage det første paret Air Max løpesko, mer tilbøyelig til utendørs design, det første utseendet på den eksponerte lukkede Air Max luftpute, Colorado Grand Canyon-baserte skodesign og lignende Air Jordan 10 Stroppene er veldig attraktive nok til å tiltrekke seg oppmerksomhet.

Som en av Nike's store produktserier, "Just Do It Pack", er disse skoene ikke like fremtredende som stykkene designet av Air Force 1, men de er også unike i serien. Ved å bruke Just Do It-sloganet og den tidligste Nike Logo oransje-logoen som hovedkroppen av designet, er utformingen av den øvre uregelmessig flislagt, og designkompleksiteten og estetikken er på en karakter.

Menn Nike Air Max 95 Svart

Air Max 95JDIs kropp er fortsatt det største høydepunktet i skoen, ved hjelp av en kombinasjon av skinn og spleising. Noen av Nike unike funksjoner - Swoosh Logo og Nike Air logo - har blitt støtterollen på disse skoene, noe som i stor grad øker designplassen til skoene. Det er verdt å merke seg at denne gangen brukte Air Max 95 "JDI" en del av masken til å dekke mønsteret i den delen som er nærmest skoen, noe som skaper et gjennomsiktig mysterium.

Midsolen til joggeskoene bruker en helt hvit EVA til å pakke Air Max luftpute, som er i sterk kontrast til kroppen. Det er verdt å nevne at tekstur av mellomsåle også har forlengelse av øvre, som ser veldig mye ut som tankens spor, tykt og solidt.

Menn Nike Air Max 95 Og Hvit

Sneakers yttersåle er som beskrevet ovenfor, og offroad er veldig sterk. Den store "Waffle Cube" gir deg selv tillit til å bruke den til å klatre opp i fjellet. Samtidig vedtar oransje-svart midtbunn TPU en bionisk design som etterligner ryggraden og øker stabiliteten til yttersålen, noe som gjør Air Max 95 virkelig "verdig fra start til slutt."

For å matche koordinasjonen mellom Nike "JDI" Pack og Air Max 95, er det generelle fargevalget til joggeskoene enkelt svart og hvitt oransje. Den oransje fargen blandes mellom de svarte og hvite områdene i det store området, slik at skoens samlede farge ikke er så kjedelig. På denne måten er den generelle tonen mørk, men de skinnende pyntede skoene vil være mer allsidige, og den er også veldig egnet til bruk i ulike årstider, kombinasjoner og anledninger.

Menn Nike Air Max 95 Rød Hvit

Rough og omhyggelig, klassisk uten mangel på modernitet, er Air Max 95 "JDI" et meget vellykket produkt for både sko og fargevalg. Hvis du liker denne typen SUV som meg, vil jeg ha et par retro løpesko som kan tilpasse seg alle slitasje scenene. Jeg tror at med sin designfinhet og verdi, vil du ikke la deg angre på å kjøpe den.

Leave a Comment