Nike Air Max Serien Av Fortellinger, Som Kan Løpe Og Kjekke

Posted by admin 29. Sep 2018 0 Comment(s)

I dag vil jeg presentere deg med utviklingen av Nike Air Max, som er den beste produktlinjen i stil med retro Hip hop.

 

Siden 2014 har 26. mars fått en unik betydning. For Nike er lojale fans, er datoen som et karneval. Det er Air Max Day. Når trenden og vinden er tilbake til den gamle bevegelsen, går sportsteknologien som er eldre enn meg, tilbake til offentlighetens syn igjen.

Air Max - den mest innflytelsesrike og erfarne luftpute teknologien i historien om sportsvitenskap og teknologi. Det har vært 31 år siden den første Air Max kom ut i 1987, og Marion Frank Rudy er en må-ha. Marion var ikke bare en uavhengig oppfinner signert av Nike, han var en NASA romfart ingeniør. Han opprettet dagens Nike Air-teknologi ved å bruke høytrykksgasser, gull og PU-kapsler med høy tetthet, og komprimert luft.

 

Her er en titt på noen av de største navnene som er kjent for Air Max i kronologisk rekkefølge

 

Nike Air Max 1:

 

Det første paret Nike Air Max 1 kom ut i 1987, og produksjonen av enkel, synlig luftpute og maksimal støtdemping lagde grunnlaget for patriarken til Air Max-serien. Brukes i Air Max 1 før den første generasjonen Air Max-teknologi, alle bære Air Technology sko penger er Air pute sett inne i skoen, og i Air Max 1 før lanseringen, blir luftpute blir mer og mer tynn, mer og mer liten, men det tar ikke maksimalt utbytte av denne teknikken, slik at Air Max gir mer luftteknologi til å implementere på en pute av luft og gir brukeren sterkere puteevne. Linjen er myk, match farger mer for følelsen av ren og frisk.

Nike Air Max Zero:

 

Hvor få folk vet er at disse skoene er virkelig starten på Air Max. Null er den første generasjonen før første generasjon. Det er forgjengeren til AirMax 1, og er det første par designkonseptet med synlig AirMax. På grunn av det avanserte designkonseptet og teknologikravene utover da var dette paret AirMax Zero ikke virkelig utgitt i det året.

 

Nike Air Max 90:

 

Air Max-teknologien vedtatt av Air Max 90 er den samme som formen av Air Max 1. Forskjellen er at Air Max 90 kan gi nok lagerplass til den større Air Max og kan injiseres med mer luft, slik at skoene har sterkere puteevne.

Nike Air Max 180:

 

I 1991 avslørte Nike sin første 180 graders visuell pute sko, Air Max 180. Skoene er populære fordi de utvider Air Sole-rom mens du minimerer bruken av skummende materiale.

 

Nike Air Max 95:

 

AirMax 93 ble til med folkens jakten på helt fri for skummende materiale løpesko, og realiserte den første vellykkede applikasjonen av blåsestøping. I 1995 ble Air Max 95 født med to separate blåstøping Air Sole-enheter, og Air Pad på forfoten ble visualisert. I de siste 22 årene er Air Max 95-kulturen ikke undervurdert.

 

Personlig tror jeg at Air Max-serien tar av fra denne modellen med en retro- og gadefølelse. Hvis jeg husker riktig, er dette Rap God eminems favoritt Air Max-modell. På grunn av sine mange fargeblokker forekommer ofte fargetilpasning, noe som fører til at prisen stiger. Jeg skal gi deg min 95, og jeg skal vise deg at følelsen av foten er NB.

Nike Air Max 97:

 

Etter at Air Max 95 brukte både før og etter Air Max-teknologien, koblet Nike to separate Air Max-enheter, som førte til alt-i-ett Air Max 97 til verden. Dette paret Air Max født i 1997 passerte nettopp sin 20 års jubileum i fjor. I fjor, i begynnelsen av artikkelen, blåste Air Max Day, Air Max 97 ut "sølvkulen" i øyeblikket, og etter det hadde den høy feber med UNDEFEATED.

Nike Air Max 98:

 

I tillegg til ytelse begynte folk også å ta hensyn til utseendet på sko. Utseendet på NikeAir Max 98 ble det nye fokuset på sneaker sirkelen i det året, med den sterke følelsen av skohuset og det klassiske fullhendte vinduet Luftpute, noe som gjør at de to Air Max-familiemedlemmene har sin egen personlighet, og i mellomtiden , de har også utmerket matchende effekt.

Med ankomsten av den gamle stilen de siste årene, har Air Max igjen kommet til forkant av moten med sin retroutseende. Tretti årers reise til i dag er slutten av sin sjel tilbake, men det er også et nytt utgangspunkt for det. På samme måte som den kjente dampen i skoens løkke og den siste 270 er også veldig gode sko, lurer jeg på om det er en som rammer ditt hjerte?

Leave a Comment