Nike Air Max 270 Med 270 °Atmosfærisk Pute

Posted by admin 18. Feb 2019 0 Comment(s)

Nike Air Max 270 Med 270 °Atmosfærisk Pute

Hva er følelsen av å vandre i skyene? Nike Air Max 270 vil definitivt gi deg svaret du vil ha. AirMax 270 har den høyeste Air Max luftpute i historien til merkevaren, og 270 ° super-atmosfæren puter omgir den bakre hælen for en usedvanlig myk og behagelig opplevelse.

Nike Air Max 270 er den første Nike Air-skoen som perfekt blander sport og fritid. Den halve palmen "U" tykk luftpute er utformet for å utføre høy ytelse og har en god slitasje. kreve. Den 270 ° synlige luftvolumet med stor volum stikker utover, og utsiden ser veldig myk og komfortabel ut. Den unike formdesignen har blitt et moteelement for mange hipsters å gå ut på gaten, og mister heller ikke andre løpesko i ytelse.

Nike Air Max 270 Mesh Sko Svart Grå

Forside:

Yttersålen er trykt med formet brev "MAX". Ventilene i forskjellige størrelser på den øvre sørger for luftcirkulasjon, og frontendet formet materiale beskytter tærne. Uregelmessig endeløs tunge design, den tredimensjonale Nike-logoen på tungen og den formede "Air 270" ser veldig søt ut.

Oversiden:

Utformingen av sålen er lav og høy, og formen er glatt. Den hvite skums mellomsåle er paret med en svart øvre, og det klassiske fargeskjemaet er veldig lavt. Et stort volum av luftpute som rager utover ved 270 ° skaper en unik visuell opplevelse. Skoen munnen og tåen på den lille logoen ekko før og etter, og moroa er full.

Nike Air Max 270 Mesh Sko Jade Svart Hvit

Øvre hæl:

Luftpute tar nesten to tredjedeler av hælen. Den svarte fargen er sterk og den svarte tungen er lett å sette på og av. Hælformet brev "AIR" er en god utsmykking.

Komfort:

Vekten er moderat og det er ingen tung følelse på overfoten. Øvre er laget av elastisk stoff og kan bøyes fritt for å sikre full fleksibilitet i alle slags bevegelser. Den sokkelformede designen gjør at den øvre kan passe godt på foten, og komforten på pakken er god. Maskingsventilene i forskjellige størrelser på øvre beholder luftsirkulasjonen i og utenfor skoen, gir god pust og sikrer tørrhet. Forfodeskum mellomsåle, 270 ° luftpute tykkelse på bakpalmen er 3,2 cm, fremre lav og høy høyde design, det er som å skyves fremover når du går, og det er åpenbar myk elastisitet etter foten.

Pakke og støtte:

Det samme elastiske stoffet øvre som originalen, den sokkelformede designen, kan gi føttene en tydelig wrap følelse etter foten, og øvre kan passe godt på foten under treningen. Sammenlignet med andre sokker-lined sko er det ingen veldig tett sammentrekning. Den sokkelformede konstruksjonen gjør det mulig å følge overdelen med bevegelsen av føttene. Forsiden av øvre bruker et annet materiale for å beskytte tærne samtidig som støtten på skoene økes. Øvre har ikke stor deformasjon når den kjører, og gir utmerket støtte for plutselig kraft eller skarp sving.

Herre Nike Air Max 270 AH8050 400 Blå Svart Joggesko

Hælen er laget av et mer tøft materiale, og luftpute gummimaterialet strekker seg opp og vikler rundt hælen for å gi sterk støtte til ankelen. Når du plutselig bytter retning, kan du se at hælen har nesten ingen deformasjon og stabiliserer helt ankelen. Når du har på deg skoene til venstre og høyre, kan du også se at føttene dine alltid er i stabil tilstand.

Håndtak og slitestyrke:

Yttersålematerialet er laget av samme gummimaterialesølesål som den opprinnelige, og er fordelt i utragende posisjon på kanten av ytre bunnen. Fordi Air Max 270 er hovedsakelig en uformell livsstil, har yttersålen ikke for dype linjer, men det er små støt på utsiden, og grepet er ikke tydelig. Tykkelsen på gummisålsålen er fortsatt betydelig, og den er akseptabel når det gjelder slitestyrke. Hvis den brukes på lang vei på tøffe veier, forventes ikke livet til skoene å være for langt.

Herre Nike Air Max 270 AO1023 300 Grønn Svart Joggesko

demping:

Som med ekte produkter, er den utstyrt med en 270 ° halv-palm super-atmosfære pute. Xiaobian veier 57 kg. Foten har ingen andre luftpute sko. Foten føles så vanskelig. Tvert imot har den åpenbar mykhet. Når du går, kan det tydeligvis se den åpenbare deformasjonen og rebound av luftpute. Når du løper fra forfodens berøring til hælen, kan du føle den åpenbare energigjenkopplingen til forfodeskummet og den bakre palmpute. Den super-atmosfæriske puten kan huse mer luft og har en utmerket støtdempende ytelse. Den "U" formede luftpute kan tråkkes på uten behov for mye innsats. Etter at du har tatt av og lander, kan du tydelig føle kompresjonen og oppblåsningen av luftpute, og landingen er veldig stabil, og frigjør det meste av trykket og beskytter føttene godt.

Samlet sett er Nike Air Max 270 utmerket i utseende og ytelse, med et konsistent øvre materiale og originalt polstring for en perfekt opplevelse. Den elastiske øvre har forskjellige størrelser pustende mesh i forskjellige områder for å sikre forfriskende og pustende. Utetemperaturen er 35 ° på testdagen, bare litt sultrig. Den sokker-lined design gir en utmerket wrap følelse og en komfortabel øvre fot.

Herre Nike Air Max 270 BQ0742 995 Rød Svart Joggesko

Det myke skum i forfoten gir sterk støtte. Den 270 ° synlige atmosfæriske puten gir en følsom fotføt, og den overdimensjonerte luftpute gir en utmerket demping. Uansett om du går eller kjører, gir luftputen en utmerket energi tilbakemelding. Luftputens ytelse er uventet, følelsen av myke kuler og pute er veldig tydelig, og følelsen av overfoten er veldig behagelig og støtter behovene til daglig sport. Den unike designen passer også til hverdagsbruk.

Leave a Comment